كويرات البطاطس بنكهة الجبن
يسعد اوقاتهم الحلوين
كلنا بنعشق البطاططس
كلنا بنعشق البطاططس
و بنحب ندلعها باضافة نكهات لها
هنا ستجدون وصفة عادية لكروكيت البطاطس
الجديد فيها كمية الجبنة المضافة لها و تغليفتها الي هي برضه اعوااد البطاطس المبشورة
و المكونات ما في اسهل منها
تقريبا 3حبات كبيرة بطاطس مصلوقة مع ملح
بضيفلها و هي ساخنة و مستقطرة جيدا صفار بيضة و كوب جبنة
هنا مزجت بالتساوي موتزرلا مع جبنة ايدام و 3 معالق سميد لتتشرب اي سائل زيادة مزجت الكل و شكلت كريات بحجم صفار البيضة تركتها تبرد
سر مزج المكونات و البطاطس ساخنة هو ان الجبنة تدوب و حتظهر نكهتها بشكل مركز و كثييير حلو
سر مزج المكونات و البطاطس ساخنة هو ان الجبنة تدوب و حتظهر نكهتها بشكل مركز و كثييير حلو
نجهز زيت غزيرة و لازم تكون سخنة جدا و بنضع الكريات و ما بنحركها الا لما تتحمر من اسفل تمسك نفسها
نقلبها تكمل سوا
نقلبها تكمل سوا
بالف صحة و هنا